Duitse taal leren met coach Nena

Einfach Duits leren met Nena is hét taalbureau in Someren en omstreken waar u de Duitse taal op een eenvoudige en correcte manier leert. Een training kan individueel, maar kan ook in groepsverband.

Ik ben afgestudeerd aan de Lerarenopleiding Duits aan de Fontys in Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik meerdere stages gelopen. Inmiddels heb ik meerdere jaren onderwijservaring opgedaan als docente Duits. Door de jaren heen heb ik steeds meer geleerd over de Duitse taal en het docentschap. Bij het Goethe Institut heb ik het Goethe Zertifikat C1 behaald; ik kan daarmee aantonen dat ik een vergevorderd taalniveau heb.

Waarom de Duitse taal?

Vanaf zesjarige leeftijd ging ik samen met ons gezin ieder jaar skiën in het prachtige Oostenrijk. Toen ik wat ouder werd ben ik verliefd geworden op de bergen en het land, de Duitse taal en de Duitstalige mensen. Heerlijk in de frisse buitenlucht, lekker eten en communiceren met vriendelijke mensen. Vanaf de tweede klas van de middelbare school kreeg ik het vak Duits. Als we dan in Oostenrijk waren vond ik het leuk om de Duitse taal meteen te gebruiken en ervan te leren. Ik vind het geweldig om mensen de Duitse taal te leren, jong en oud. Mooi om te zien en te horen hoe mensen groeien in het spreken van de Duitse taal. Om deze redenen ben ik Duits gaan studeren.

Bekijk cursussen

Middelbare school

Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook nog op een middelbare school. Lesgeven op school gaf voor mij niet genoeg voldoening. Daarom heb ik naast het werken op school mijn eigen bedrijf opgestart. Cursisten hebben allemaal hun eigen redenen om de Duitse taal te willen leren. Je kunt hierbij denken aan werk, hobby of bijles voor scholieren. Lesgeven op school en werken voor mezelf geeft mij een mooie afwisseling in mijn werk.

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!