Spreek de taal van je klanten!

Het afgelopen jaar was Duits, na het Engels, de meest gevraagde taal op de arbeidsmarkt. In 39.000 vacatures is Duits een vereiste. In veel beroepen speelt Duits een belangrijke rol en niet alleen in de grensstreek. In de logistiek, de zorg, de techniek, de luchtvaart, de culturele sector, het toerisme en de horeca speelt Duits een grote rol. En wist je dat er in Nederland 3400 Duitse dochterondernemingen zijn die regelmatig Nederlandse werknemers zoeken die de Duitse taal beheersen? Duitsland is een groot land en met een enorme economie. Veel merken die u tegenkomt in uw omgeving komen uit Duitsland. Denk aan de merken: Miele, Bosch, Siemens, Neff, Mercedes, BMW, Volkwagen etc. Veel bedrijven staan dan ook te springen op werknemers die de Duitse taal beheersen of veel werknemers volgen een taalcursus Duits. Waarom? Nederlandse bedrijven doen makkelijker zaken met Duitse bedrijven als Duitsers in hun moedertaal aangesproken worden. Spreek de taal van je klanten!

Duits leren met Nena. Einfach Duits

Voordat de training/ cursus begint neem ik een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en noteer ik uw doelstellingen. Daarna maak ik een persoonlijke planning gericht op uw niveau waarna ik u om akkoord vraag. Dan starten we met de cursus. Deze cursus kan 4 weken duren maar het kan ook 3 maanden duren. Dit hangt af van uw wensen en behoeften. Wanneer de cursus is afgerond volgt een evaluatie en uiteindelijk overhandig ik u een officieel Duits certificaat.

Kennis Duitse taal en cultuur opent deuren arbeidsmarkt

Wanneer u over kennis van de Duitse taal en cultuur beschikt opent u niet alleen deuren voor de Nederlandse en de Duitse arbeidsmarkt, maar ook voor de arbeidsmarkt in Oostenrijk en Zwitserland! In Duitsland zijn er meer dan 5000 Nederlandse dochterondernemingen en daar vragen ze regelmatig naar Nederlanders die Duits spreken.

Grote vraag Nederlandstaligen in Duitsland

Ook is er een grote vraag naar Nederlandstaligen in Duitsland. In Duitsland heb je in veel sectoren meer kans op een baan dan in Nederland. Het gaat hier om bijvoorbeeld pedagogische medewerkers, maar ook om artsen! Veel artsen gaan de laatste jaren vaak werken in Duitstalige landen, omdat ze in Nederland geen werk kunnen vinden. Als je in Duitsland wil gaan werken is het beheersen van de Duitse taal een vereiste.

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiƫren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!