Duitse taal leren met coach Nena

Einfach Duits leren met Nena is het taalbureau in Someren en omstreken waar u de Duitse taal op een eenvoudige en correcte manier leert. Een training kan individueel, maar kan ook in groepsverband.

Wilt u graag de Duitse taal leren? Wilt u vaardiger worden? Wilt u de grammatica goed beheersen? Wilt u oefenen met het spreken? Of wilt u het zakelijk Duits leren?

Werkwijze

Einfach Duits leren met Nena is het taalbureau in Someren en omstreken waar u de Duitse taal op een eenvoudige en correcte manier leert. Een training kan individueel, maar kan ook in groepsverband.

Wilt u graag de Duitse taal leren? Wilt u vaardiger worden? Wilt u de grammatica goed beheersen? Wilt u oefenen met het spreken? Of wilt u het zakelijk Duits leren? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met me op!

Meer over Nena

Op maat gemaakte training zakelijk Duits

Met een taaltraining op maat wordt er gewerkt aan specifieke leerdoelen. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in groepsverband. Bij een maatwerk training bepaalt de opdrachtgever welke doelen de cursisten moeten behalen en welke onderwerpen er aan bod moeten komen. Zo kan er in een training zakelijk Duits specifiek aandacht worden gegeven aan spreekvaardigheid of juist op het grammatica stuk. Als je zaken wilt doen in Duitsland (of Duitstalige landen) en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen.

Bepaal uw taalniveau

Weet u niet zeker wat uw taalniveau zakelijk Duits is? Ik plan altijd een intake om uw taalniveau te bepalen. Na de intake krijgt u een persoonlijk advies over uw taalniveau. Op basis van dit advies maak ik een passende cursus die bij uw niveau past. We kennen in totaal 9 taalniveaus: A1, A2, A2+, B1, B1+, B2, B2+, C1 en C2.

Waarom een training zakelijk Duits bij Nena?

  • Ik ga voor 100% tevreden cursisten!
  • Door de persoonlijke aandacht van mij als taaldocent haal ik het uiterste uit uw cursus
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit taalcursussen aan
  • Door mijn praktische aanpak kunt u uw kennis direct in de praktijk toepassen
  • In mijn lessen hebben wij ook oog voor de Duitse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkelt u uzelf daarom ook op cultureel gebied
  • Kies je voor Einfach Duits van Nena, dan kiest u voor een enthousiaste coach die er alles aan zal doen om de Duitse taal onder de knie te krijgen

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!