Een individuele taaltraining is natuurlijk mogelijk bij Einfach Duits. Tijdens een individuele taaltraining krijgt u alle aandacht en bepaalt u zelf het tempo.
1-op-1 Duitse les is voor sommige mensen prettiger dan in een groep. 

Einfach Duits leren met Nena is het taalbureau in Someren en omstreken waar u de Duitse taal op een eenvoudige en correcte manier leert. Een training kan individueel, maar kan ook in groepsverband. (Zakelijk) Duits is gericht op de beroepspraktijk. Dit houdt in dat we praktisch te werk gaan. Woordenschat, zinsopbouw, manier van aanspreken en een beetje grammatica staan centraal tijdens deze cursus.

  • Een persoonlijke intake
  • Startniveau en einddoel bepalen
  • Advies en planning van Nena

Zo leer je de taal echt goed spreken, verstaan, lezen én schrijven. Je boekt snel resultaat en haalt zeker je einddoel. Vragen over de Privé les Duits? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Werkwijze Einfach Duits

Voordat de training/ cursus begint neem ik een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en noteer ik uw doelstellingen. Daarna maak ik een persoonlijke planning gericht op uw niveau waarna ik u om akkoord vraag. Dan starten we met de cursus. Deze cursus kan 4 weken duren maar het kan ook 3 maanden duren. Dit hangt af van uw wensen en behoeften. Wanneer de cursus is afgerond volgt een evaluatie en uiteindelijk overhandig ik u een officieel Duits certificaat.

Neem contact op

Duitse taal leren met coach Nena

Het gaat er uiteindelijk om dat u zich verstaanbaar kunt maken of dat u meer kennis krijgt over de Duitse taal zodat u uw werk goed kunt doen. Ook ontvangt u tips over hoe en wat in de Duitse zakenwereld. U kunt natuurlijk ook gewoon Duits leren omdat het een mooie taal is of om uw kennis te verreiken.

Bijles Duits

Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u (of uw zoon of dochter) graag bijles voor het vak Duits? Alles is mogelijk. U hoeft alleen contact met me op te nemen. Voordat de training begint neem ik een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is. Ook noteer ik uw doelstellingen. Daarna maak ik een planning en vraag ik u om akkoord. Later gaan we aan de slag en aan het einde van de training krijg u een certificaat.

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!