7 landen die Duits als moedertaal hebben

In zeven landen (of delen van landen) in Europa hebben mensen Duits als moedertaal. De landen zijn:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • Liechtenstein
  • Noord-Italië
  • (delen van) Luxemburg
  • (delen van) België

Als je Duits kan spreken maak je het voor jezelf in veel landen een stuk gemakkelijker en prettiger.

Duits leren met Nena. Einfach Duits

Voordat de training/ cursus begint neem ik een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en noteer ik uw doelstellingen. Daarna maak ik een persoonlijke planning gericht op uw niveau waarna ik u om akkoord vraag. Dan starten we met de cursus. Deze cursus kan 4 weken duren maar het kan ook 3 maanden duren. Dit hangt af van uw wensen en behoeften. Wanneer de cursus is afgerond volgt een evaluatie en uiteindelijk overhandig ik u een officieel Duits certificaat.

DACH-landen

Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, ook wel DACH-landen genoemd, zijn veel bezochte vakantielanden. En groot gelijk. De landen liggen niet ver van Nederland vandaan, dus je kan er makkelijk naartoe met de auto of met de camper. In deze drie landen is veel te zien. Van schitterende steden en cultuur tot aan wandelen in de bossen en in de bergen. Je kunt er natuurlijk ook skiën of snowboarden. En hoe leuk is het om tijdens de Après-ski mee te kunnen zingen met de Duitstalige hits, in het Duits eten en drinken te bestellen of een gezellig praatje te maken met een Duitssprekende!

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!