Studeren in Duitsland is goed voor uw portemonee

Daarnaast is studeren in Duitsland goed voor je portemonnee, want je betaalt namelijk geen collegegeld. Én je mag je collegegeld uit Nederland meenemen! Als je uiteindelijk klaar bent met je studie heb je alleen maar voordelen in het vooruitzicht. Op de Nederlandse arbeidsmarkt is er veel vraag naar mensen die kennis hebben van de Duitse taal en Duitsland. Ook opent het deuren voor de Duitse arbeidsmarkt.

Duits leren met Nena. Einfach Duits

Voordat de training/ cursus begint neem ik een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en noteer ik uw doelstellingen. Daarna maak ik een persoonlijke planning gericht op uw niveau waarna ik u om akkoord vraag. Dan starten we met de cursus. Deze cursus kan 4 weken duren maar het kan ook 3 maanden duren. Dit hangt af van uw wensen en behoeften. Wanneer de cursus is afgerond volgt een evaluatie en uiteindelijk overhandig ik u een officieel Duits certificaat.

Nederlandstaligen in Duitsland

Ook is er een grote vraag naar Nederlandstaligen in Duitsland. In Duitsland heb je in veel sectoren meer kans op een baan dan in Nederland. Het gaat hier om bijvoorbeeld pedagogische medewerkers, maar ook om artsen! Veel artsen gaan de laatste jaren vaak werken in Duitstalige landen, omdat ze in Nederland geen werk kunnen vinden. Als je in Duitsland wil gaan werken is het beheersen van de Duitse taal een vereiste.

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!