Deelstaat Nordrhein-Westfalen

De deelstaat Nordrhein-Westfalen, hier net over de grens, is even groot als Nederland! Ook is de Duitse markt 8 maal zo groot als die van ons. Duitsland heeft 83 miljoen inwoners en 16 deelstaten met ieder zijn eigen regels. Iedere deelstaat heeft een andere periode vakantie. De Duitse vakanties vallen vaak niet samen met onze vakanties en Duitsers hebben vaker vakantie en meer feestdagen dan wij.

Dit kan zorgen voor een verbreding van uw seizoen. En met een reistijd van 2 tot 3 uur is Nederland voor Duitsers een makkelijk bereikbare bestemming. De Nederlandse kust blijft de populairste bestemming voor Duitsers om op vakantie te gaan. Maar Duitsers gaan ook zeker graag naar bosrijke regio’s in ons land om te recreëren. U kunt dus in heel Nederland Duitse toeristen tegenkomen.

Duits leren met Nena. Einfach Duits

Voordat de training/ cursus begint neem ik een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en noteer ik uw doelstellingen. Daarna maak ik een persoonlijke planning gericht op uw niveau waarna ik u om akkoord vraag. Dan starten we met de cursus. Deze cursus kan 4 weken duren maar het kan ook 3 maanden duren. Dit hangt af van uw wensen en behoeften. Wanneer de cursus is afgerond volgt een evaluatie en uiteindelijk overhandig ik u een officieel Duits certificaat.

Een Duitse toerist is erg trouw

Een Duitse toerist is erg trouw. Is het goed bevallen? Dan is de kans groot dat hij terugkomt. Ook kunt u familie, vrienden of kennissen ontvangen van de gast. Duitsers bevelen je bedrijf aan als het goed is bevallen. Zekerheid vindt een Duitser belangrijk, maar service staat op plek één, daarom is het belangrijk dat u een Duitse toerist in zijn eigen taal aanspreekt. Bovendien verwacht een Duitse gast dat alle informatie en de menukaart in het Duits beschikbaar zijn. Dit zal de Duitser erg op prijs stellen. Duitsers vinden ons daarom ook familievriendelijk, tolerant, open en vindingrijk. Een extra trigger om ons land te bezoeken!

Correct Duits op je website

Correct Duits op je website is ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat je de belangrijkste pagina’s door een professional goed laat vertalen. Duitsers zijn over het algemeen minder modern dan wij. Zij zullen dan ook vaker een vakantie telefonisch boeken. Het is dus belangrijk dat je een Duits telefoongesprek kunt voeren.

 

 

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!