Bouw contacten op met Duitstalige collega’s

Met een bloeiende industrie zoals die van Helmond zal de stad ongetwijfeld verder internationaliseren. Om nauwer betrokken te zijn bij de Duitstalige gemeenschap en zakelijke relaties op te bouwen, is het leren van een extra taal natuurlijk een slimme zet. En wat is er handiger dan een persoonlijke coach, iemand die gepassioneerd is in haar vak en samen met u de uitdaging aangaat om de Duitse taal onder de knie te krijgen?

Stapsgewijs de taal onder de knie krijgen

Laten we beginnen met een intakegesprek, zodat ik, Nena, een duidelijk beeld kan krijgen van uw wensen en het huidige niveau kan inschatten. Tijdens dit gesprek bespreken we niet alleen uw doelen op het gebied van taalvaardigheid, maar ook uw specifieke behoeften en interesses. Op basis hiervan kan ik een gepersonaliseerd leerplan opstellen dat perfect aansluit bij uw leerstijl en doelstellingen.

Wilt u bijvoorbeeld de nadruk leggen op alledaagse gesprekken en situaties, zoals het voeren van gesprekken met collega’s, klanten of tijdens sociale gelegenheden? Of wilt u juist uw schriftelijke vaardigheden verbeteren voor zakelijke correspondentie of het schrijven van rapporten en presentaties? Misschien heeft u interesse in specifieke vakterminologie of culturele aspecten van de Duitstalige wereld.

Mijn doel is niet alleen om de taalvaardigheid te verbeteren, maar ook om uw zelfvertrouwen te vergroten, zodat u met gemak kunt communiceren in verschillende situaties. Daarom zal ik de lessen interactief en praktijkgericht maken, met veel ruimte voor oefening en feedback. Samen zorgen we ervoor dat u snel vooruitgang boekt en uw doelen bereikt in het leren van de Duitse taal.

Persoonlijke zakelijke Duitse training op maat

In onze op maat gemaakte zakelijke Duitse training richten we ons volledig op uw specifieke leerdoelen. Of u nu liever individuele begeleiding hebt of de voorkeur geeft aan groepslessen, de keuze is aan u. Wat onze training uniek maakt, is dat u als opdrachtgever de regie heeft over de doelen die de cursisten moeten bereiken en de onderwerpen die aan bod moeten komen.

Zeker als u zaken wilt doen in Duitsland of Duitstalige landen, begrijpen wij dat het voorkomen van misverstanden van essentieel belang is. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan de taal zelf, maar ook aan het begrijpen van culturele nuances. Zo bent u goed voorbereid om succesvol en effectief te communiceren in zakelijke contexten.

Waarom een training zakelijk Duits bij Nena?

  • Ik ga voor 100% tevreden cursisten!
  • Door de persoonlijke aandacht van mij als taaldocent haal ik het uiterste uit uw cursus
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit taalcursussen aan
  • Door mijn praktische aanpak kunt u uw kennis direct in de praktijk toepassen
  • In mijn lessen hebben wij ook oog voor de Duitse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkelt u uzelf daarom ook op cultureel gebied
  • Kiest u voor Einfach Duits van Nena, dan kiest u voor een enthousiaste coach die er alles aan zal doen om de Duitse taal onder de knie te krijgen

 

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!