Waarom Duits leren in Eindhoven?

In een stad die steeds internationaler wordt, is het beheersen van de Duitse taal een onschatbare troef. Of u nu streeft naar professioneel succes in de zakelijke wereld, wilt communiceren met Duitse collega’s, of simpelweg de Duitse cultuur beter wilt begrijpen, biedt Einfach Duits de ideale omgeving om deze doelen te bereiken. Ontdek met ons de voordelen van het leren van Duits in een stad die gedijt op internationale verbindingen.

Stapsgewijs Duits leren met Nena op locatie in Eindhoven

Voordat we de training/cursus starten, neemt Nena een grondige intake af. Op deze manier kan ze uw startniveau bepalen en uw specifieke doelstellingen noteren. Daarna stelt ze een persoonlijk lesplan op dat nauw aansluit bij uw niveau, waarna uw goedkeuring wordt gevraagd. Vervolgens gaan we over tot de cursus. De duur van deze cursus varieert, van 4 weken tot 3 maanden, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Na afronding volgt een evaluatie en ontvangt u uiteindelijk een officieel Duits certificaat, als bewijs van uw behaalde vaardigheden met Nena in Eindhoven.

Persoonlijke zakelijke Duitse training op maat

In onze op maat gemaakte zakelijke Duitse training richten we ons volledig op uw specifieke leerdoelen. Of u nu liever individuele begeleiding hebt of de voorkeur geeft aan groepslessen, de keuze is aan u. Wat onze training uniek maakt, is dat u als opdrachtgever de regie heeft over de doelen die de cursisten moeten bereiken en de onderwerpen die aan bod moeten komen. Of het nu gaat om het versterken van spreekvaardigheid of het aanscherpen van grammaticale vaardigheden, wij passen de training aan op uw wensen.

Zeker als u zaken wilt doen in Duitsland of Duitstalige landen, begrijpen wij dat het voorkomen van misverstanden van essentieel belang is. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan de taal zelf, maar ook aan het begrijpen van culturele nuances. Zo bent u goed voorbereid om succesvol en effectief te communiceren in zakelijke contexten.

Waarom een training zakelijk Duits bij Nena?

  • Ik ga voor 100% tevreden cursisten!
  • Door de persoonlijke aandacht van mij als taaldocent haal ik het uiterste uit uw cursus
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit taalcursussen aan
  • Door mijn praktische aanpak kunt u uw kennis direct in de praktijk toepassen
  • In mijn lessen hebben wij ook oog voor de Duitse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkelt u uzelf daarom ook op cultureel gebied
  • Kiest u voor Einfach Duits van Nena, dan kiest u voor een enthousiaste coach die er alles aan zal doen om de Duitse taal onder de knie te krijgen

 

Duits leren? Kies voor Nena

Er zijn verschillende redenen om de Duitse taal te leren of te verbeteren. Wat uw plannen met Duits ook zijn: met kennis van de Duitse taal zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Persoonlijke intake

Voordat ik aan de training begin neem ik eerst een intake af. Op deze manier weet ik wat uw startniveau is en kan ik uw doelstellingen noteren. Vervolgens ontvangt u van mij een offerte op maat.

Zakelijk Duits met certificaat

Bepaal je eigen tempo met het leren van de Duitse taal. In groepsverband of juist als individu. Aan het einde van de training/ cursus krijgt u en/of uw medewerkers een certificaat.

Doelstellingen definiëren

U kunt Duits leren omdat u het leuk vindt. Wilt u graag uw taalvaardigheid verbeteren, wilt u graag een opfriscursus of wilt u zoon of dochter graag bijles voor het vak Duits? We bepalen samen uw doel!

Interesse in een taalcursus Duits?

Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem graag persoonlijk contact met u op. Bellen, mailen of berichtje sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!